אנחנו בתקשורת

קטגוריות: Uncategorized

כן יש קלישאות שאי אפשר לחמוק מהן – במקרה של כתבה על פרדס חנה כרכור מדובר באזכורים למאיר אריאל, ובפלאפל דבורה. כבר יותר מחמישים שנה שהדוכן הזה מאכיל את העוברים והשבים בכדורי פלאפל חמים שנדחסים בנדיבות לפיתות תימניות. הפלאפל הזה היה עד לא כל כך מזמן האופציה היחידה, פחות או יותר, לארוחה כאן באזור – אבל לא עוד.

דור כהן הוא אחד ממובילי המהפכה הקולינרית של פרדס חנה כרכור – בן המושבה שלפני חמש שנים זיהה ביקוש גובר והולך לחומרי גלם איכותיים, והחל, בהיעדר מונח אלגנטי יותר, לנקנק. אחרי שלימד את המקומיים על ההבדל שבין פסטרמה מהסופר לבין עבודת יד הוא פנה לשוק הגבינות המקומי. והיום, אחרי פתיחת המזווה השלישי, שמתמחה במאפים מתוקים מושחתים במיוחד, אפשר לומר שהוא כבר סוג של אימפריה מקומית.

לכתבה המלאה…

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.